AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş hastalığı görmek

Kahve falında diş hastalığı görmek

Kahve falında diş hastalığı görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında diş hastalığı gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında diş eti hastalığı görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında diş hastalığı görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında hastalıklı birini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, övgü dolu sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında hastalığın iyileştiğini görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında kulak hastalığı görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sorunlarının azalacağına yorulur.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime delalet eder.

Kahve falında alaca hastalığı görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir