AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık kapmak

Kahve falında hastalık kapmak

Kahve falında hastalık kapmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastalık kapmak gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Kahve falında hastalık kapmak emeğinden hayır göreceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Kahve falında gelin çiçeğini kapmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet eder.

Kahve falında gelin çiçeği kapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıktan öleceğini görmek hasret içinde kalacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda hastalık görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında hastalıklı kedi görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalettir.

Kahve falında hastalık görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir