AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek hastalığı görmek

Kahve falında çiçek hastalığı görmek

Kahve falında çiçek hastalığı görmek sorunlu bir döneme gireceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek hastalığı gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da sizden farklı kültürlere sahip kişilerle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında çiçek hastalığı olmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığı olmak yüzlerin asılacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet eder.

Kahve falında çiçek hastalığı görmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında su çiçeği hastalığı görmek ekmeğinin çoğalacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalığının ilerlediğini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında hastalıktan iyileşmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında hastalıklı kadın görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir