AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalık bulaştığını görmek

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, geniş geniş yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, işlerin de yolunda gideceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında hastalık bulaştığını gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında hastalık bulaştırmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine delalettir.

Kahve falında hastalıklı köpek görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastalıklı ayak görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında amansız hastalık görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, şansın ve bahtın da açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Kahve falında böbrek hastalığı görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir