AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığı görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sedef hastalığı olmak kısmetli bir işe atılmaya, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak günah ve suç işleyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sedef ağacı görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sedefli yüzük görmek bolluğun sürekli olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında sedef tesbih görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir