AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyin hastalığı görmek

Kahve falında beyin hastalığı görmek

Kahve falında beyin hastalığı görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, engel tanımayan biri olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yüzünün her daim güleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyin hastalığı gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında beyin hastalığı görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyinde hastalık görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında beyin cerrahı görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyin kanaması geçirdiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyin pişirmek çok büyük bir şok yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş beyin görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir