AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta tavşan görmek

Kahve falında hasta tavşan görmek

Kahve falında hasta tavşan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, isteklerinin yerine geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta tavşan gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Kahve falında hasta tavşan görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, düşmanına galip geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan postu görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan kulağı görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu tavşan görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında vahşi tavşan görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Kahve falında dişi tavşan görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir