AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru tavşan görmek

Kahve falında yavru tavşan görmek

Kahve falında yavru tavşan görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalettir.

Kahve falında yavru tavşan gördüyseniz:

  • Değiştirilemeyecek şeyleri kabullenerek daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında tavşan ve yavrularını görmek onlara hocalık edeceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yavru tavşan beslemek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu sevmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak kötü durumların ortadan kalkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında yavru tavşan görmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu tutmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yavru tavşan tutmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir