AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavşan görmek

Kahve falında siyah tavşan görmek

Kahve falında siyah tavşan görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak doğru olmayabilir.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz tavşan görmek başarı ve zafer kazanacağına, çok mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ve beyaz tavşan görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ve siyah tavşan görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tavşan ölüsü görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde siyah tavşan görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına işarettir.

Kahve falında büyük siyah tavşan görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir