AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan kulağı görmek

Kahve falında tavşan kulağı görmek

Kahve falında tavşan kulağı görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, borçların ödeneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, rahat bir döneme girileceğine, hayatının yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında tavşan kulağı gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında tek kulaklı tavşan görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaksız tavşan görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında tavşan kulağı görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan kostümü giymek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan beslemek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sabrını zorlayacağına delalet eder.

Kahve falında tavşanın doğum yaptığını görmek borçların gittikçe artacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işarettir.

Kahve falında tavşan ölüsü görmek tatsızlıkların aşılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir