AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzlu tavşan görmek

Kahve falında boynuzlu tavşan görmek

Kahve falında boynuzlu tavşan görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kalp kırıklığı olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında boynuzlu tavşan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Kahve falında boynuzlu tavşan görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koç boynuzu görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında inek boynuz görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işarettir.

Kahve falında inek boynuzlaması görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında boynuzlu dana görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu kuzu görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında geyik boynuzu görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuzlu ata binmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir