AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi tavşan görmek

Kahve falında vahşi tavşan görmek

Kahve falında vahşi tavşan görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vahşi tavşan gördüyseniz:

  • Hislerinizi bastırmamalısınız.

Kahve falında vahşi tavşan görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvanı öldürmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında vahşi kurt sürüsü görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında vahşi bir köpek görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvanla mücadele etmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir fitne çıkarmaya yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi hayvanla konuşmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında vahşi kurt öldürmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında vahşi insan görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir