AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan postu görmek

Kahve falında tavşan postu görmek

Kahve falında tavşan postu görmek koyu muhabbette kalacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan postu gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Kahve falında tavşan postu görmek elinin darda kalmayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun postunda namaz kılmak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt postu görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu postu görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ayı postu görmek makam ve söz sahibi olacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun postu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tilki postu görmek işlerine bereket geleceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında deve postu görmek kötü günler yaşanacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir