AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kumru görmek

Kahve falında hasta kumru görmek

Kahve falında hasta kumru görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, özel muamele göreceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, enerjisini toplayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kumru gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında hasta kumru görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında kumru sevmek içinin rahatlayacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kumru görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında dişi kumru görmek kazancın yetmez olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru yakalamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kumru görmek daha çok çalışılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kumruya yem vermek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir