AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kumru görmek

Kahve falında dişi kumru görmek

Kahve falında dişi kumru görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kazancın gittikçe artacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi kumru gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dişi kumru görmek rahatının yerinde olacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kumru görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kumru görmek geleceğin güzel olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında kumruya yem vermek zarar etmeyeceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Kahve falında kumru sevmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kumru yumurtası görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kumru görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kumru görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir