AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumru sevmek

Kahve falında kumru sevmek

Kahve falında kumru sevmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumru sevmek gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında kumru sevmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, bir şeyden zarar görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kumru görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumru görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çifte kumru görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kumru kuşları görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında kumru yumurtası görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kumru sesi duymak çirkin iftiralara uğrayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kumru görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir