AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumruya yem vermek

Kahve falında kumruya yem vermek

Kahve falında kumruya yem vermek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yetkili bir göreve atanacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kumruya yem vermek gördüyseniz:

  • Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor.

Kahve falında kumruya yem vermek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumru yuvası görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumru kuşları görmek huzurlu bir hayat süreceğine, rütbe alacağına rivayet eder.

Kahve falında kumru öldürmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kumru görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, gönlünce bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kumru görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında evde kumru kuşu görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde kumru görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir