AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz ötmesini görmek

Kahve falında horoz ötmesini görmek

Kahve falında horoz ötmesini görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında horoz ötmesini gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında tavukla horoz görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında horoz pişirmek ailesindeki huzurun bozulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında horoz eti yemek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi horoz görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında horoz başı görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli horoz görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horoz adamak umduğunu bulamayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horozun görmek kariyer planının altüst olacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir