AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift başlı horoz görmek

Kahve falında çift başlı horoz görmek

Kahve falında çift başlı horoz görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yanlış işler yapacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çift başlı horoz gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Kahve falında çift başlı horoz görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına rivayet eder.

Kahve falında çift başlı kartal görmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çift başlı insan görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çift başlı kuzu görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çift başlı inek görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift başlı kaplumbağa görmek başarılarının katlanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çift başlı hayvan görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir