AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta güvercin görmek

Kahve falında hasta güvercin görmek

Kahve falında hasta güvercin görmek kişinin yaşamının değişeceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında hasta güvercin gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında hasta güvercin görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin kanı görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman güvercin görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında alacalı güvercin görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin yumurtlamasını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil güvercin görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir