AnaSayfa / Genel / Kahve falında alacalı güvercin görmek

Kahve falında alacalı güvercin görmek

Kahve falında alacalı güvercin görmek para kazanmasına da vesile olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında alacalı güvercin gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında alacalı güvercin görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında alacalı köpek görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında alaca hastalığı görmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alacalı at görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Kahve falında alaca kedi görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında alaca at görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına inanılır.

Kahve falında alaca yılan görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alaca karanlıkta yürümek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir