AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman güvercin görmek

Kahve falında kocaman güvercin görmek

Kahve falında kocaman güvercin görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine yorulur.

Kahve falında kocaman güvercin gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Kahve falında kocaman güvercin görmek ruhunun dinleneceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman sarı yılan görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman dalga görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, iş için gurbete gidileceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek daha büyük adımlar atılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman dolunay görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman böcek görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında kocaman siyah böcek görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına yorulur.

Kahve falında kocaman balıklar görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir