AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin yumurtlamasını görmek

Kahve falında güvercinin yumurtlamasını görmek

Kahve falında güvercinin yumurtlamasını görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, doğru karar veremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin yumurtlamasını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında güvercin ve yavrusunu görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanatsız güvercin görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kanadı kırılmış güvercin görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında kar ve güvercin görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında güvercin pişirmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, işini en iyi şekilde yapacağına alamet eder.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir