AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde güvercin görmek

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafes içinde güvercin gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında kafesde güvercin görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste güvercin görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına delalettir.

Kahve falında güvercin kafeste görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında güvercini kafese koymak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin kafesi görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, helal kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında güvercini kafeste görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kalabalık günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir