AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kanı görmek

Kahve falında güvercin kanı görmek

Kahve falında güvercin kanı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin kanı gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Kahve falında güvercin kanı görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölü kanı görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kanını temizlemek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin adet kanını görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık kanının aktığını görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kanını içtiğini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında horoz kanı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, elindekileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızlık kanı görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir