AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin gördüyseniz:

  • İşlerinizde detaycı olmalı, en ufak ayrıntıyı kaçırmamalısınız.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı güvercin görmek ismini herkese duyuracağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında üç beyaz güvercin görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin olmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek hastalıklarını yeneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında konuşan beyaz güvercin görmek kazançlı işler yapacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir