AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil güvercin görmek

Kahve falında yeşil güvercin görmek

Kahve falında yeşil güvercin görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işsiz ise işe gireceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zaferlere doymayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil güvercin gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil güvercin görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, her zaman el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında güvercine su içirmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin okşamak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ettiği zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinlere yem atmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında güvercin boku görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir