AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini hasta yatağında görmek

Kahve falında birini hasta yatağında görmek

Kahve falında birini hasta yatağında görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, onların başarıları ile övüneceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına alamet eder.

Kahve falında birini hasta yatağında gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini hasta yatağında görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yatakta hasta görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yatakta hasta yatmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yatakta hasta görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yatan hasta görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yatağı görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir