AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yatakta hasta görmek

Kahve falında birini yatakta hasta görmek

Kahve falında birini yatakta hasta görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında birini yatakta hasta gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, iş birliği veya düzenlemelerin istendiği gibi gitmeyeceğine dair ipuçları yüzünü gösterebilir.

Kahve falında hasta yatağında birini görmek zorluklarla boğuşulacağına, amaçlardan sapmaya inanılır.

Kahve falında hasta birini yatakta görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yatakta görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hastayı yatakta görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birini yatakta hasta görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, kendisiyle övüneceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta hasta kadın görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalettir.

Kahve falında yatakta hasta görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta hasta yatmak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir