AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yatağında yatmak

Kahve falında hasta yatağında yatmak

Kahve falında hasta yatağında yatmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında yatakta hasta yatmak dileklerinin kabul olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta yatağında yatmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, bütçesinin daralacağına delalet eder.

Kahve falında hasta yatağına yatmak yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta biriyle yatmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağa yatmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle yatakta yatmak kendi işini kurmak için adım atacağına, karşılıksız bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin yatağında yatmak kazancının bol olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir