AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini sağlam görmek

Kahve falında hasta birini sağlam görmek

Kahve falında hasta birini sağlam görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, işlerinin hızlanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, maddi kriz yaşanacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birini sağlam gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında hastayı sağlam görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı delalettir.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam birini topal görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam ev görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam kapı görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir