AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı sağlam görmek

Kahve falında hastayı sağlam görmek

Kahve falında hastayı sağlam görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında hastayı sağlam gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı sağlam görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam ev görmek toplum içindeki değerinin artacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, işe ve aşa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sağlam diş görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini ölmüş görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir