AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam insanı hasta görmek

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, yüzünde güller açacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam insanı hasta gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastayı sağlam görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam kapı görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Kahve falında sağlam diş görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini topal görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir