AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam ev görmek

Kahve falında sağlam ev görmek

Kahve falında sağlam ev görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sağlam ev gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Kahve falında sağlam ev görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yenilenme yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hastayı sağlam görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında sağlam yumurta görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlam birinin öldüğünü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini ölmüş görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir