AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam ayakkabı görmek

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının da kaçacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam ayakkabı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında sağlam kapı görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam ev görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek temize çıkacağına, kişinin her türlü zenginliğine tabir olunur.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir