AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise inişli çıkılı durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sağlam dişin çıktığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek koyu muhabbette kalacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam yumurta görmek gülen yüzünün de solacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında sağlam birini ölmüş görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında sağlam ev görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir