AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam kapı görmek

Kahve falında sağlam kapı görmek

Kahve falında sağlam kapı görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, planlarının işe yarayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağlam kapı gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sağlam kapı görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında sağlam diş çektirmek zarar verici olaylar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında sağlam insanı hasta görmek atılan adımların boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında sağlam birini özürlü görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağlam birini engelli görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağlam ev görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir