AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağlam birini topal görmek

Kahve falında sağlam birini topal görmek

Kahve falında sağlam birini topal görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, zorlukların geride kalacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında sağlam birini topal gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında sağlam birini topal görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sağlam olmayan bina görmek onların başarıları ile gururlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulur.

Kahve falında sağlam dişin düştüğünü görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağlam ayakkabı görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin sağlam olduğunu görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta birini sağlam görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağlam diş görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında hastayı sağlam görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir