AnaSayfa / Genel / Kahve falında buz paten kaymak

Kahve falında buz paten kaymak

Kahve falında buz paten kaymak istihdam edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında buz paten kaymak gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Kahve falında buz pateniyle kaymak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buzda paten kaymak işleri büyütme sürecine girileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buz pateni kaymak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında buz paten kaymak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında buz pateni yaptığını görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bereketli işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz pateni yapmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buz pateni görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında buz pateni sürmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir