AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapiste yatmak

Kahve falında hapiste yatmak

Kahve falında hapiste yatmak yenileceğine, şifa bulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, büyük özgüven kazanacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında hapiste yatmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar esnasında yararlı bilgiler edinebilir ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz aktivitelere katılarak devamında fayda sağlayacak olaylara şahit olabilirsiniz.

Kahve falında hapisde yatmak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hapiste yatmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalettir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini hapisde görmek başarılarını ispat edeceğine, hep dua edeceğine işarettir.

Kahve falında bir yerde hapis kalmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, akıl vereceğine işaret eder.

Kahve falında hapisten birini kurtarmak sorunlarını teker teker aşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini hapiste görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir