AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak çok büyük ses getireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında suçsuz yere hapse girdiğini görmek kime gideceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere suçlanmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suçsuz yere tutuklanmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında suçsuz yere hapishaneye girmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere cezaevine girmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suçsuz olduğunu görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında hapiste yatmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir