AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten birini kurtarmak

Kahve falında hapisten birini kurtarmak

Kahve falında hapisten birini kurtarmak sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hapisten birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında hapisten birini kurtarmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında birini hapisten kurtarmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı hapiste görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini hapiste görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hapisten çıktığını görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, iyiliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hapise düştüğünü görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapis birini görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir