AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisde yatmak

Kahve falında hapisde yatmak

Kahve falında hapisde yatmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, maddi zararını karşılayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapisde yatmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında hapisde yatmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında suçsuz yere hapis yatmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, de rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hapiste yatmak hasret çekenlerin birleşeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını hapisten çıktığını görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı hapiste görmek saygın bir hayat yaşayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini hapiste görmek tecrübe kazandıracağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hapiste görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir