AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hapisde görmek

Kahve falında kendini hapisde görmek

Kahve falında kendini hapisde görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında kendini hapisde gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında hapiste görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini hapiste görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hapis olmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanı hapiste görmek bahtının da çok parlak olacağına, zararını tamamen kapatacağına delalettir.

Kahve falında hapis olan birini görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birini hapiste görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hapis cezası aldığını görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında hapiste yatan birini görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir