AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapisten birini kaçırmak

Kahve falında hapisten birini kaçırmak

Kahve falında hapisten birini kaçırmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işlerine yeni işler katacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Kahve falında birinin hapisten kaçtığını görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında hapisten birini kaçırmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında hapisten kaçtığını görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapisten kaçmaya çalışmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında hapisten kaçırmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Kahve falında hapisten kaçanı görmek üzüleceğine, pişman olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında hapisten kaçan birini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında hapiste yatmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir