AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla adam ezmek

Kahve falında arabayla adam ezmek

Kahve falında arabayla adam ezmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla adam ezmek gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için aşırı harcamalar yapmamalısınız.

Kahve falında arabayla adam ezmek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında adam ezmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla kedi ezmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpek ezmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında arabayla yılan ezmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla birine ezmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek hevesinin kursağında kalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birini arabayla ezmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir