AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla birine ezmek

Kahve falında arabayla birine ezmek

Kahve falında arabayla birine ezmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zor günler geçireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında arabayla birine ezmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulur.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, manevi mutluluğu tadacağına inanılır.

Kahve falında arabayla köpek ezmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla adam ezmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla insan ezmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birini arabayla ezmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, verilen  sözlerin tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir