AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla köpek ezmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında köpeği ezmek her şeyin sarpa saracağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında yavru köpek ezmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ezmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek ezdiğini görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin başını ezmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir