AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam ezmek

Kahve falında adam ezmek

Kahve falında adam ezmek kazancının her gün daha fazla artacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında adam ezmek gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında adam ezmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla adam ezmek saygının ve iletişimin bozulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla köpek ezmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulur.

Kahve falında baş ezmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş ezmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran ezmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında tuz ezmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına yorulur.

Kahve falında yavru köpek ezmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir