AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini arabayla ezmek

Kahve falında birini arabayla ezmek

Kahve falında birini arabayla ezmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini arabayla ezmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini arabayla ezmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yılan ezmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla ezmek her zaman hak ettiğini alacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında araba sürerken birini ezmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla birilerini ezmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir